peutercursus

De ienie-peuter-morgen wordt gegeven op de woensdagochtend van 9.00 tot 10.30 uur. Het is een gezellige ochtend samen met je peuter en met andere ouders met peuters.

Tricks: gedurende 45 minuten zingen we liedjes, doen we o.a. beweeg- en aanraakspelletjes, maken we muziek, zitten we op grote ballen en rollen, klimmen en bouwen we. In een plezierige omgeving stimuleren we de ontwikkeling en het lekker in het vel zitten van de peuters en van onszelf.

Fun: We willen graag dat de kindjes het zingen, bewegen, aanraken en het contact met andere kindjes associëren met LEUK.

Tips: Elke week is er een thema zoals de boerderij, zielig, muziek, maar ook verjaardagen en Sinterklaas worden gevierd.

Na het spelen is er koffie en thee voor de ouders en kunnen de kindjes wat eten en drinken. We gaan gezellig een boekje lezen en ouders hebben alle gelegenheid om TIPS en TRICKS uit te wisselen. Tot besluit gaan we samen met de peuters opruimen.

Voor wie?

Voor kindjes vanaf 1 tot 3 jaar (die kunnen lopen) en hun ouders. Ook opa’s en oma’s zijn van harte welkom.

Ienie-peuter

elke woensdagochtend een bijeenkomst van 1½ uur met koffie en thee na  (met uitzondering van de data die op de homepagina bij ‘nieuws’ vermeld staan).

Locatie: Gaslaan 18, Maarssendorp
Tijd: 9.00 tot 10.30 uur
Kosten: eerste les gratis
1-rit                   €   7,00  incl. btw
5-rittenkaart   € 30,00 incl. btw
10-rittenkaart € 54,00 incl. btw