babycursus

Babymassage is een unieke manier om samen met je baby tot rust te komen en elkaar beter te leren kennen. Door het kindje te masseren zet je ook nog eens allerlei vitale functies in positieve zin aan. Baby’s die regelmatig gemasseerd worden zijn over het algemeen rustiger, hebben een betere stofwisseling/spijsvertering en slapen beter. Je huid is je grootste orgaan: dus hoe mooi is het om zo contact te leggen en je baby te stimuleren in zijn ontwikkeling? We leven met z’n allen in een maatschappij die in de vierde/vijfde versnelling voortraast. Baby’s hebben met elkaar gemeen dat ze met z’n allen in de eerste versnelling zitten. Dit kan botsen…
In de cursussen passen we ons aan bij de baby’s en doen wij al onze handelingen in de eerste versnelling. Je zult het zien en beleven: het resultaat is verbluffend.

Tijdens de babymassage-cursus leer je de techniek van de babymassage aan en doe je ook andere kennis en vaardigheden op.
Tips: Het belang van vertragen en het positieve effect van rust en regelmaat komen aan de orde.
Tricks: Je leert o.a. wat te doen bij krampjes en hoe je je kindje kunt rollen, tillen en dragen.
En natuurlijk hebben we fun.

Handig om bij de hand te hebben tijdens  de cursus:

  • Een groot badlaken om op te zitten en een extra handdoek.
  • Voor jezelf makkelijk zittende kleding, eventueel een korte broek om je blote kindje op je blote benen te kunnen leggen.
  • Verschoning voor de baby en voeding voor de baby.

Olie heb ik voor jullie.

Babymassage-aan-huis.  Ik kom 1,2 of 3 keer een uur bij je thuis en je leert dan de techniek van de babymassage en verder het belang van vertragen en van rust en regelmaat.

Locatie: Bij de cursist thuis
Tijd: n.o.t.k.
Kosten:

1 les € 60,00, 2 lessen € 100,00, 3 lessen € 130,00

Bij 2 of meer deelnemers pp:

1les €50,00, 2 lessen €65,00, 3 lessen €75,00 pp

Voor baby’s van 0 tot 1 jaar en hun ouders.

Ienie-baby is een gezellige ochtend samen met je baby (van 0 tot 1 jaar) en andere ouders met baby’s.

Tricks: gedurende 30 tot 45 minuten zingen we liedjes, doen we beweeg- en aanraakspelletjes, leren we al een paar babygebaren kennen en gaan we de baby’s masseren. In een plezierige omgeving stimuleren we de ontwikkeling en het lekker in het vel zitten van de baby’s en leren ouders en kindjes elkaar nog beter kennen.

Fun: We willen graag dat de kindjes het zingen, bewegen en aanraken associëren met LEUK en hetzelfde geldt eigenlijk ook voor de ouders.

Tips: Elke week is er een thema zoals de boerderij, safari, vakantie, zielig, muziek, circus, maar ook verjaardagen en Sinterklaas worden gevierd. Na het spelen is er koffie en thee en hebben ouders alle gelegenheid om TIPS en TRICKS uit te wisselen.

Voor wie?

Voor baby’s van 0 tot 1 jaar en hun ouders. Ook opa’s en oma’s zijn van harte welkom. Ienie-baby elke woensdagochtend een bijeenkomst van 1½ uur met koffie en thee na (met uitzondering van de data die op de homepagina bij ‘nieuws’ vermeld staan).

Locatie: Gaslaan 18 Maarssendorp
Tijd: 9.00 tot 10.30 uur
Kosten: eerste les gratis
1-rit                   €   7,00  incl. btw
5-rittenkaart   € 30,00  incl. btw
10-rittenkaart € 54,00 incl. btw

Kijk voor de nieuwe start data van de cursussen op de homepage onder nieuws.